Auping met korting

Vind jouw Auping met korting bij Cornelis Bedding

Kiezen voor Auping, dat is kiezen voor een goede nachtrust. Al meer dan 130 jaar werkt dit Nederlandse topmerk aan de beste manieren om uit te rusten. Een goede nachtrust is goud waard. De prijs van je toekomstige Auping bed hangt uiteraard af van welk model je kiest, de materialen en afwerking, … Wil je jouw volgende bed of matras van Auping met korting aankopen? Dan zit je bij Cornelis Bedding alvast goed!

De prijs van een Auping bed?

Naast de keuze voor een Auping bed of boxspring en het gewenste model, is ook de keuze van matras, bedbodem en bijkomende accessoires bepalend voor het totale prijskaartje. Met een grote aandacht voor ventilatie, ondersteuning, comfort én design is een Auping zijn prijs meer dan waard. Bovendien maak je met een Auping matras of bed ook een duurzame keuze.

AUPING = DUURZAAM SLAPEN

We proberen allemaal ons steentje bij te dragen om de wereld nog mooier te maken. In 2011 was Auping in Nederland trendsetter door bij levering van een nieuwe matras de oude matras mee te nemen. De start van een duurzame belofte… Zo maakten ze in 2012 het eerste volledig recyclebare bed ter wereld: Auping Essential. In 2020 brachten ze met Auping Evolve de eerste volledig circulaire matras op de markt. Vervolgens lanceerden ze in 2022 hun nieuwe generatie duurzame matrassen.

Auping Lookbook 2022 Mockup_2

Download onze Auping brochures

Laat je verwonderen door Auping: van de kleurrijke stoffencollectie en het uitgebreide assortiment matrassen & toppers tot de stijlvolle bedden & boxsprings en kwaliteitsvolle accessoires, dekbedden & kussens. Ontdek het volledige Auping aanbod in één van onze digitale brochures!

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven