Auping matras en de prijs

 

Hoeveel kost een Auping matras?

Auping matrassen zijn er voor elk type slaper en voor elk lichaamstype. Afhankelijk van verschillende factoren, zal je een andere matras nodig hebben. Dat is belangrijk omdat je het ultieme slaapcomfort enkel kan bereiken door een optimale ondersteuning van jouw lichaam. Lees hier meer over factoren die een invloed hebben op je Auping matras en de prijs ervan.

Factoren die een rol spelen

  1. De grootte van je matras

De matrassen van Auping zijn verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen. De verschillende groottes verschillen natuurlijk ook in prijs.

  1. De hardheid van je matras

Je kan de hardheid van je matras bij Auping zelf bepalen. Lig je liever op een harde matras? Of slaap jij op je buik? Dan heb je een matras nodig die iets steviger is. Maar ook als je liefst helemaal wegzakt in een zachte matras, vind je bij Auping een exemplaar dat bij je past.

Auping matrassen zijn opgebouwd uit verschillende ondersteuningszones, die dus kunnen verschillen van hardheid en ondersteuning. Maar dat is nodig om optimaal te kunnen ondersteunen. De hardheid van je Auping matras zal ook een invloed hebben op de prijs.

Prijzen*

Auping Evolve matras (A, I, X en Y) €1.195,00
Auping Elysium matras (A, I, X en Y) €1.495,00
Auping Elite matras (A, I, X en Y) €1.795,00
Auping Inizio matras €543,50

*Al de getoonde prijzen zijn voor de afmeting 90x200 cm en exclusief eventuele lopende promoties. Alle gangbare afmetingen zijn verkrijgbaar.

Hou zeker in het achterhoofd dat een kwalitatieve matras  lang meegaat. Auping raadt aan om elke 8 jaar je matras te vervangen. Als je dat verrekent, is een Auping matras zijn prijs dus zeker waard.

Wens je graag een andere afmeting en wil je weten hoeveel deze precies kost? Download dan onze brochure of neem een kijkje op onze webshop.

Meer weten over een Auping matras en de prijs ervan?

Bij Auping vindt elk type slaper de passende matras. We geven je graag advies over welke matras het best bij jouw lichaam en slaaphouding past. Kom zeker eens langs in een van onze showrooms!

Auping Lookbook 2022 Mockup_2

Download onze Auping brochures

Laat je verwonderen door Auping: van de kleurrijke stoffencollectie en het uitgebreide assortiment matrassen & toppers tot de stijlvolle bedden & boxsprings en kwaliteitsvolle accessoires, dekbedden & kussens. Ontdek het volledige Auping aanbod in één van onze digitale brochures!

koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven