auping circulaire matras

Auping: jouw circulaire matras

Ben je op zoek naar de meest duurzame matras? Kies dan voor een circulaire matras van Auping. Anno 2022 vind je in het aanbod van Auping twee circulaire matrassen. Dit type matras kent eigenlijk geen levenseinde. De materialen van de matras kunnen keer op keer opnieuw gebruikt worden voor een nieuwe matras.

WAT IS CIRCULARITEIT?

Soms wordt circulariteit verward met recycling. Maar er is toch een wezenlijk verschil tussen een circulair product en een gerecycled product. Recycling kan je onderverdelen in twee vormen: upcycling en downcycling. De eerste vorm is van toepassing wanneer je van een laagwaardig materiaal een hoogwaardig product maakt. De tweede vorm is net het omgekeerde: het materiaal wordt nog een (of twee) keer gebruikt in een laagwaardig product.

Op het einde van de rit belanden gerecyclede producten toch op de afvalberg. En dat is het grote verschil met een circulair product.

LAAT JE ADVISEREN BIJ CORNELIS BEDDING

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven