spiraalbodem

Wanneer kies je voor een spiraalbodem?

Een spiraalbodem is aan te raden voor mensen die het snel warm hebben in bed of mensen die snel transpireren. De open structuur van de bedbodem zorgt voor de beste ventilatie en temperatuurregeling.

Een spiraalbodem is aan te raden voor mensen die het snel warm hebben in bed of mensen die snel transpireren. De open structuur van de bedbodem zorgt voor de beste ventilatie en temperatuurregeling.

WAT IS EEN SPIRAALBODEM?

Een spiraalbodem bestaat uit dunne staaldraden die met elkaar verweven zijn. Daardoor is de bodem voor zo’n 80 % open. Het resultaat? Je matras ventileert optimaal en transpiratie wordt goed afgevoerd.  

GELIJKMATIGE ONDERSTEUNING

Een spiraalbodem creëert zo’n 10.000 drukpunten waarop je lichaam ’s nachts kan rusten. Je lichaamsgewicht wordt gelijkmatig ondersteund, waardoor je goed uitgerust wakker wordt. Door de unieke fabricage en ophaging zorgt deze ervoor dat elke druk die door je lichaam via je matras wordt doorgegeven aan de bodem gelijkmatig verdeeld wordt en zo de perfecte ondersteuning biedt. De dunne, maar stevige staaldraad waarvan de spiraalbodem wordt gemaakt, is erg duurzaam. Daardoor behoud je jarenlang dezelfde goede ondersteuning. Ook de levensduur van je matras is langer dankzij de gelijkmatige ondersteuning en optimale ventilatie. 

Heb je een hart voor de natuur? Kies dan jouw fantastisch Aupingbed en je bent voor je ganse leven zoet, wie weet zelfs ook jouw kinderen en kleinkinderen. De spiraalbodem zelf is namelijk heel duurzaam: doordat deze vochtafstotend is, kent de bodem geen slijtage. Auping geef je dan ook levenslange garantie. Zo helpen we allemaal de afvalberg te verminderen. 

IS EEN SPIRAALBODEM IETS VOOR JOU?

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven