Matrassen Mechelen

Matrassen Mechelen: kies de perfecte matras bij Cornelis Bedding

Een goede nachtrust is van onschatbare waarde. De juiste matras kan helpen om je een goede nachtrust te bezorgen. Bij Cornelis Bedding in regio Mechelen zijn diverse matrassen beschikbaar in verschillende materialen. Wat is het verschil tussen de verschillende materialen? En welk type matras past bij jou?

KIES MATRASSEN IN MECHELEN VAN UITEENLOPENDE MERKEN

Bij ons in Mechelen vind je matrassen van de meest uiteenlopende merken. Stuk voor stuk staan ze bekend om hun kwaliteit. Denk aan Auping, Beka, Geltex, Tempur, Lattoflex en Equilli. Daarnaast vind je er CB Home matrassen. Dat zijn eigen merkmatrassen van Cornelis Bedding die kwaliteit en een betaalbare prijs combineren.

DIVERSE MATERIALEN OM UIT TE KIEZEN

De matrassen bij Cornelis Bedding vind je in diverse materialen, elk met hun eigen unieke voordelen. In de winkel in Rumst helpen we je graag bij het kiezen van het materiaal dat het beste past bij jouw lichaam en voorkeuren.

  • Koudschuim is een duurzaam materiaal dat uitstekende ondersteuning en ventilatie biedt. Het past zich goed aan de vorm van je lichaam aan en is ideaal voor mensen die de neiging hebben het warm te hebben tijdens het slapen.
  • Traagschuim, ook wel bekend als memory foam, past zich perfect aan de contouren van je lichaam aan en biedt uitstekende ondersteuning. Het reageert op lichaamswarmte, waardoor het zachter wordt en zich aanpast aan jouw lichaamsvorm.
  • Latex is een natuurlijk materiaal dat zorgt voor optimale ondersteuning en ventilatie. Het past zich nauwkeurig aan je lichaamsvorm aan en is geschikt voor mensen die allergiegevoelig zijn.
  • Een pocketveringmatras bestaat uit individueel verpakte veren die onafhankelijk van elkaar bewegen. Hierdoor biedt de matras voortreffelijke ondersteuning en is het ideaal voor liefhebbers van een steviger slaapoppervlak.

Matrassen Mechelen: kom je perfecte matras uitkiezen

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven