Latex matras

Latex matras, iets voor jou?

Ben je op zoek naar een nieuwe matras en dacht je aan een latex matras? Het is een populaire optie omwille van zijn comfort en duurzaamheid. Maar ligt dat nu lekker voor iedereen? En waar moet je op letten bij het kiezen van een latex matras?

Wat is een een latex matras?

Een latex matras is gemaakt van natuurlijke latexrubber of synthetische latex. Soms van een combinatie van beide. Het materiaal staat bekend om zijn elasticiteit en veerkracht. Het biedt een comfortabele en ondersteunende slaapervaring, waardoor het een populaire keuze is.

pocketvering-matras

Slaap je lekker op een latex matras?

Latexmatrassen bieden een ongeëvenaard comfortniveau. Ze passen zich aan de contouren van je lichaam aan en bieden een gelijkmatige verdeling van drukpunten. Dat zorgt voor een ontspannen en rustgevende slaap. Latexmatrassen staan bekend om hun duurzaamheid. Ze behouden hun vorm en ondersteuning gedurende vele jaren, wat betekent dat je investering lang meegaat.

Latex is bijzonder aan te raden voor:

  • wie snel koud heeft: Een latex matras is de ideale keuze voor wie het snel koud heeft in bed. Latex heeft een warm ligcomfort. Heb je het snel te warm? Kies dan zeker voor een natuurlijke latexmatras en bij voorkeur talalay latex. Dan combineer je een ideaal ligcomfort en een goede ventilatie dankzij de open celstructuur, de ventilatiekanalen en de oppervlakteprofilering.
  • wie allergieën heeft: Natuurlijke latexmatrassen zijn hypoallergeen en bestand tegen stofmijt, schimmels en bacteriën. Ideaal voor mensen met allergieën of astma.
  • wie onrustig slaapt: Beweeg je veel ’s nachts, Of deel je het bed met een wroeter? Latexmatrassen minimaliseren bewegingsoverdracht, zodat je niet wakker wordt telkens wanneer je partner zich omdraait.
  • wie graag een duurzame keuze maakt: Natuurlijke latexmatrassen worden gemaakt van duurzaam geteelde rubberbomen en zijn biologisch afbreekbaar. Daarom zijn ze een milieuvriendelijke keuze.

KIES JE LATEX MATRAS

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven