auping vs m line

Auping vs M line: zo kies je het juiste bed

Bij Cornelis Bedding vind je alleen maar bedden die je kwalitatief slaapcomfort bieden. Omdat we vinden dat iedereen een goede nachtrust verdient. En omdat niemand zou mogen wakker worden met klachten. Je vindt bij ons onder andere bedden van Auping en M line. Twee topmerken als het gaat over ergonomisch slapen.

Vaak krijgen we de vraag: Auping vs M line, welk bed is nu het beste? Welk merk jij het best kiest, hangt af van wat je nodig hebt. We zetten de pluspunten van elk merk voor jou op een rijtje.

AUPING VS M LINE: ELK ZIJN PLUSPUNTEN

  • Ventilatie: Elke nacht verlies je zo’n 350 ml vocht. Of het nu warm is of niet. Zeker voor wie makkelijk zweet, is een goed ventilerende matras daarom erg belangrijk. Auping zet stevig in op een optimale ventilatie voor bedden en matrassen. Alle Auping-matrassen zijn pocketveermatrassen met een open structuur die de aanvoer van schone en frisse lucht stimuleert. Ze voelen koel aan en scoren erg hoog op het gebied van ventilatie.
  • Individueel ligcomfort: Het ideale bed is afgestemd op degene die erop moet liggen. Factoren zoals lichaamslengte, gewicht, persoonlijke voorkeur en eventuele klachten spelen een belangrijke rol. Lig je met twee in bed en lopen die factoren heel erg uit elkaar? Auping is de beste keuze als het gaat over individueel ligcomfort. Zelfs in één grote matras zijn individueel afgestemde zones mogelijk.
auping_auronde_wit
Auping Auronde
  • Strak design: Kies jij voor strak design in huis? Tot in je slaapkamer? Auping is ook koploper wanneer het gaat over design. Al 130 jaar lang kiest het merk voor iconische ontwerpen. Met strakke lijnen, afgeronde hoeken en oog voor kwalitatieve materialen zoals hout en staal.
  • Drukverlaging: Voor mensen die last hebben van pijnlijke drukpunten tijdens het slapen, is een matras die zorgt voor een evenwichtige drukverdeling over het lichaam erg belangrijk. We denken daarbij bijvoorbeeld aan mensen met fibromyalgie. De traagschuim matrassen van M line zorgen voor drukverlaging, ontspannen spieren en een goede bloedsomloop.

Nog niet zeker van je keuze?

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven