Auping Prestige matras

 

Auping Prestige matras, een staaltje ergonomisch vakmanschap

 

Word je ook soms wakker door een zere rug of nek? Merk je dat je matras niet genoeg ondersteuning geeft en er putvorming ontstaat na langdurig gebruik? Dan heb je waarschijnlijk dringend nood aan een nieuwe matras van hoogwaardige kwaliteit. Zoek niet verder, want met een Auping Prestige matras heb je het neusje van de zalm onder de gestoffeerde boxspringmatrassen met de beste ergonomische ondersteuning en een tijdloos Scandinavisch design.

Vijf ondersteunende zones

De boxspringmatras bestaat uit vijf individuele zones die optimale ondersteuning bieden aan elk deel van het lichaam. De zones geven extra stabiliteit aan het hoofd, de schouders, onderrug, heupen en benen. Op de pocketverenkern ligt nog een extra laag 3D-drukverdeler rond de heupen en een laag visco-schuim rond de schouders voor extra ondersteuning.

Auping Prestige matras bij Cornelis Bedding

Ontdek nu wat de matras doet voor jouw lichaam. De ideale boxspringmatras van Auping kan je zelf komen uitproberen in een van onze toonzalen. Onze slaapexperten staan je steeds bij met advies op maat en aan de hand van gewicht, lengte, silhouet en slaaphouding kan je de perfecte matras op maat kiezen.

Auping Lookbook 2022 Mockup_2

Download onze Auping brochures

Laat je verwonderen door Auping: van de kleurrijke stoffencollectie en het uitgebreide assortiment matrassen & toppers tot de stijlvolle bedden & boxsprings en kwaliteitsvolle accessoires, dekbedden & kussens. Ontdek het volledige Auping aanbod in één van onze digitale brochures!

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven