AUPING LATTENBODEM

 

Een Auping bedbodem voor betere nachten

Een echte Auping lattenbodem zal je niet snel vinden. Dat komt omdat alle bedbodems van Auping spiraalbodems zijn. Een spiraalbodem heeft heel wat voordelen ten opzichte van andere bedbodems. Wij leggen die graag voor je uit.

De voordelen van een spiraalbodem

Auping spiraalbodems zijn voor 80% open en zijn gemaakt van gevlochten staal. Daardoor bieden ze de beste temperatuurregeling en ventilatie van alle bedbodems. En laat dat nu net heel belangrijk zijn. Ventilatie is van vitaal belang voor je matras, aangezien je elke nacht zo’n 350 ml vocht verliest. Een goed ventilerende bedbodem zorgt ervoor dat je matras kan ademen en verbetert de hygiëne. Dat draagt ertoe bij dat je matras extra lang meegaat.

De bodem zelf gaat ook jarenlang mee, aangezien die van staal gemaakt is. Een extra stevig materiaal met beperkte veerbaarheid zorgt er immers voor dat de bedbodem langer haar vorm behoudt.

De beste ondersteuning

Een spiraalbodem van Auping heeft een open structuur, maar biedt wel op elke centimeter ondersteuning. Zo’n bodem heeft meer dan 10.000 drukpunten waarop je lichaam ’s nachts kan rusten. Wie wil gaan voor optimale ondersteuning, kiest dus best voor een spiraalbodem van Auping. Een lattenbodem zal je lichaam ook ondersteunen, maar ventileert dan weer minder goed.

Nood aan extra ondersteuning? Dan kan je rekenen op de verstelbare spiraalbodems van Auping. Bij de verstelbare bodems kan je het nek-, rug- en voetendeel handmatig of elektrisch verstellen. Dat is een grote hulp als je rugpijn ervaart, maar ook om te lezen of televisie te kijken. De spiraalbodems zijn beschikbaar in diverse formaten, zodat je steeds de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Meer informatie over de juiste bedbodem?

Een Auping lattenbodem zal je dus niet vinden. Maar de spiraalbodem is zeker een waardig alternatief voor je Auping bed of boxspring. Dankzij de vele voordelen kan jij elke nacht zalig fris slapen.

Wil je meer informatie over de juiste bedbodem voor jouw matras en jouw lichaam? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag met advies op maat!

Auping Lookbook 2022 Mockup_2

Download onze Auping brochures

Laat je verwonderen door Auping: van de kleurrijke stoffencollectie en het uitgebreide assortiment matrassen & toppers tot de stijlvolle bedden & boxsprings en kwaliteitsvolle accessoires, dekbedden & kussens. Ontdek het volledige Auping aanbod in één van onze digitale brochures!

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven