Auping Cloud

 

Slaap op wolken met het Auping Cloud hoofdkussen

 

Sta je regelmatig op met een pijnlijke rug? Of word je midden in de nacht wakker met een stijve nek? Dan kan dat misschien te maken hebben met een verkeerd hoofdkussen. Met Auping Cloud biedt Auping de ideale oplossing voor elke slaper. Gedaan met slapeloze nachten. Ontdek het vormvaste hoofdkussen van Auping.

Optimale ondersteuning

Het Auping Cloud hoofdkussen is geschikt voor elke soort slaper. Het kussen is 40 cm lang, 60 cm breed en is beschikbaar in verschillende hoogtes (8, 10, 12 en 14 cm). Daardoor is het geschikt voor zowel rugslapers als zij- en buikslapers. Ben je een buikslaper, dan kies je het best voor een lager kussen. Slaap je op je zij of rug, dan ligt een hoger kussen waarschijnlijk beter.

Auping Cloud bij Cornelis Bedding

Slaap je graag (letterlijk) op wolken en met een optimale ondersteuning? Gedaan met een stijve nek of zere rug dankzij het koele vormvaste hoofdkussen van Auping. Probeer het kussen zelf uit in een van onze winkels en laat je bijstaan door onze slaapexperten ter plaatse.

Auping Lookbook 2022 Mockup_2

Download onze Auping brochures

Laat je verwonderen door Auping: van de kleurrijke stoffencollectie en het uitgebreide assortiment matrassen & toppers tot de stijlvolle bedden & boxsprings en kwaliteitsvolle accessoires, dekbedden & kussens. Ontdek het volledige Auping aanbod in één van onze digitale brochures!

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven