Auping boxspring zonder matras

Laat goede nachten geen droom meer zijn

De ideale matras heb je al gevonden, maar je droomt al jaren van een boxspring? Bij Auping vind je een boxspring zonder matras voor matrassen van elke gangbare afmeting.

WEL EEN BOXSPRING, GEEN MATRAS

Dat kan! Want een boxspring bestaat uit verschillende lagen. De box is de gestoffeerde onderkant. In de box zitten pocketveren in verschillende diktes en lengtes. Die zorgen voor de nodige extra ondersteuning. Je eigen matras leg je er gewoon bovenop.

PERFECTE VENTILATIE

Naast de veren, zit in de box ook een spiraalbodem. Dankzij de goede ventilatie zorgt die voor het ideale slaapklimaat. Je matras die op de box ligt, blijft zo extra lang hygiënisch.

VOOR ELKE MATRAS

Op een boxspring past zowel een klassieke matras als een boxspringmatras. Heb je al een topmatras? Dan heb je alleen een box nodig. Auping heeft boxsprings in verschillende afmetingen. Zorg ervoor dat je de boxspring kiest die past bij jouw matras.

Wil je je huidige boxspringmatras op een nieuwe box leggen? Dan kan het zijn dat de stofkleuren niet 100% matchen. Geen probleem, want complementerende kleuren kunnen net voor een verrassend effect zorgen.

Breng een bezoekje aan één van onze Auping Stores

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven