Auping bedbodem

 

Waarom kiezen voor een Auping bedbodem?

Een goede bedbodem draagt bij tot een zalige nachtrust. Een van de belangrijkste eigenschappen van een kwalitatieve bedbodem is ventilatie. Met de juiste bedbodem kan jouw matras beter ademen en gaat die langer mee. Daarom zijn alle bedbodems van Auping spiraalbodems. Ontdek hier de vele voordelen van een Auping bedbodem.

De voordelen van een spiraalbodem

Een Auping bedbodem is 80% open door zijn open staalstructuur. Daardoor ventileert hij beter dan elke andere bedbodem. Ventilatie is belangrijk om je bed hygiënisch te houden, aangezien je ’s nachts veel vocht verliest. De spiraalbodems van Auping worden gemaakt van staal voor extra stevigheid en ondersteuning. De vering van staal is beperkt, wat ervoor zorgt dat de bedbodem langer haar vorm behoudt.

Hoewel de spiraalbodem een open structuur heeft, biedt hij de perfecte ondersteuning. Met zo’n 10.000 drukpunten, kan je lichaam ’s nachts helemaal ontspannen.

Smart base

Al de elektrisch verstelbare bodems van Auping zijn ‘Smart’. Zo hoef je bijvoorbeeld niet langer wakker te liggen door een snurkende partner dankzij de antisnurkfunctie. Maar dat is lang niet alles.

Wat biedt de Auping Smart base:

  • Anti-snurkfunctie
  • Zachtjes ontwaken
  • Verbind met al je favoriete apparaten in huis
  • Eenvoudige bediening

Meer informatie over de Auping bedbodem?

Heb je graag meer informatie over de bedbodems van Auping? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag de juiste keuze maken, zowel wat betreft jouw bed als bedbodem.

Auping Lookbook 2022 Mockup_2

Download onze Auping brochures

Laat je verwonderen door Auping: van de kleurrijke stoffencollectie en het uitgebreide assortiment matrassen & toppers tot de stijlvolle bedden & boxsprings en kwaliteitsvolle accessoires, dekbedden & kussens. Ontdek het volledige Auping aanbod in één van onze digitale brochures!

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven