Auping Auronde onderdelen

Kies jouw Auping Auronde onderdelen en personaliseer jouw bed

Al meer dan 45 jaar is het Auping Auronde bed “het icoon van de nachtrust”. Het iconische ontwerp bestaat uit 15 lagen oersterk beukenhout gecombineerd met kenmerkende aluminium verbindingsdelen. Deze designklassieker kan je bovendien helemaal naar wens samenstellen met verschillende Auping Auronde onderdelen.

Een vertrouwd en tijdloos design

Wat de Auronde in de jaren 70 revolutionair maakte is het revolutionaire ontwerp van designer Frans de la Haye. De Nederlandse ontwerper koos voor ronde vormen en felle kleuren. Anno 2022 blijft het Auronde bed een revolutionaire keuze. Zo kan je de details aanpassen aan jouw wensen zoals de keuze voor een contrasterende of matchende kleur voor de aluminium oogjes.

PERSONALISEER JOUW AURONDE BED

Naast de verschillende uitvoeringen (eenpersoonsbed en tweepersoonsbed in een al dan niet deelbare variant) kan je kiezen uit verschillende hoogtes van het bed (34,5 cm, 41,5 cm of 48 cm).

Daarnaast kan je jouw Auping Auronde naar wens personaliseren met bijpassende onderdelen, zoals:

  • Achterelement

Kies een matchend achterelement zodat jouw kussen niet rechtstreeks tegen de muur aan ligt. Of gewoon om jouw bed los in de ruimte te plaatsen (zonder muur achter het bed).

Kies jouw Auping Auronde onderdelen uit bij Cornelis Bedding

Auping Lookbook 2022 Mockup_2

Download onze Auping brochures

Laat je verwonderen door Auping: van de kleurrijke stoffencollectie en het uitgebreide assortiment matrassen & toppers tot de stijlvolle bedden & boxsprings en kwaliteitsvolle accessoires, dekbedden & kussens. Ontdek het volledige Auping aanbod in één van onze digitale brochures!

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven