Auping Criade

 

Verfijnde boxspring met krachtig staal als basis

  • Op maat gemaakt in de Auping fabriek in NL
  • Optioneel slim te verstellen met jouw telefoon
  • Personaliseer naar jouw wensen
  • Stalen frame met ranke lijnen

Op zoek naar een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer? Dan is de Auping Criade hét bed voor jou! Een opvallende boxspring die je helemaal kan aanpassen naar jouw eigen stijl.

Opvallend design

Het meest kenmerkende element aan het design is zonder twijfel het slanke stalen frame, verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. De Criade is een boxspring met ranke lijnen, waarbij de horizontale lijn van het frame het hele ontwerp draagt. De verfijnde poten geven de Auping Criade een luchtige uitstraling, terwijl het stalen frame een stevige basis biedt.

Stel je Auping Criade zelf samen

Door je eigen kleur en stof te kiezen creëer je zelf een unieke sfeer in je slaapkamer. De stoffering, kleur en hoofd- en voetbord komen in een ruim aanbod van stoffen en kleuren. Voor de Criade kies je uit 95 verschillende stoffen, steeds uniek in kleur en structuur. Er zijn daarnaast ook vier verschillende hoofdborden en drie voetborden beschikbaar voor deze boxspring. Zo maak je van de Criade echt jouw Criade, tot in het kleinste detail.

Meer informatie over de Auping Criade boxspring?

Wil je meer weten over de Auping Criade? Of wil je het bed eens in levende lijve komen bewonderen? Kom dan zeker eens langs in een van onze showrooms! Daar helpen we je graag met persoonlijk advies.

Auping Lookbook 2022 Mockup_2

Download onze Auping brochures

Laat je verwonderen door Auping: van de kleurrijke stoffencollectie en het uitgebreide assortiment matrassen & toppers tot de stijlvolle bedden & boxsprings en kwaliteitsvolle accessoires, dekbedden & kussens. Ontdek het volledige Auping aanbod in één van onze digitale brochures!

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven