• Auping
  • Stressless

Promoties

Zomervoordeel op verschillende topmerken

 

Ook bij Cornelis Bedding genieten we volop van de zomer. Ontdek hier onze verschillende zomervoordelen en kom langs in de winkel. Wij staan u graag bij met kennis en advies!

Auping

Tot 15% zomervoordeel bij Auping.C-_Users_isa_Documents_Affiche-Summersale2016-NL

 

Het Nederlandse Auping creëert slaapsystemen op basis van 3 kernwaarden: ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. De Auping spiraalbodem en matras worden perfect op elkaar afgestemd. Samen met wetenschappers en bekende ontwerpers ontwikkelt Auping hoogstaande matrassen, spiraalbodems, bedden, boxsprings, bedtextiel en accessoires.

 

Magnitude

MAGNI_LOGO_400x400Tot €1000 korting bij aankoop van een 2-persoons bedcombinatie van min. 160 cm breed

 

Het bedconcept van het Belgische Magnitude is uniek. Het laat je toe je eigen luxebed te creëren. Zo kan je zelf de verschillende elementen van je bed kiezen, alsook welke stoffen gebruikt worden bij het vervaardigen van je bed. Ook kan je je eigen stijl bepalen in lijn met je slaapkamerinterieur:klassiek of design, sober of barok.

 

Tempur

Tot €800 zomervoordeelunspecified

 

Tempur produceert slaapmateriaal dat zich perfect aanpast aan uw lichaam. Door een optimale ondersteuning krijgt u het gevoel gewichtloos te zijn.Tempur bedden en matrassen zijn zacht waar u ze aanraakt en stevig waar ze u moeten ondersteunen.

 

Lattoflex

Verschillende zomerkortingen

 

1. images (1)ensembles met natuurlatexmatrassen + FIX bodem = 2de bodem GRATIS
2. ensembles met natuurlatexmatrassen + ELEKTRISCH verstelbare modellen = 2de persoon aan de HELFT van de PRIJS.

 

Natuzzi

Openingsactie

 

Cornelis Living is de eerste en enige interieurwinkel in Benatuzzi-logolgië die de Natuzzi Design Studio heeft. Dankzij die troef kunnen wij uw hele living concept op elkaar af stemmen: van het salon over tapijt, lampen en relaxzetels (Natuzzi Re-Vive) tot accessoires. Kom langs in onze winkel in Rumst en ontdek het inspirerende gamma en de verschillende voordelen.

Vraag naar de voorwaarden in een van onze winkels.

Bezoek onze winkel Contact