Test & Breakfast

Bij Cornelis Bedding staan wij al 100 jaar garant voor de scherpste prijzen, het grootste aanbod en de beste service.  We horen regelmatig van klanten: “We zouden hier eens een nachtje moeten blijven slapen”.

Dat is vanaf nu mogelijk in onze exclusieve TEST & BREAKFAST!

Hoe werkt TEST & BREAKFAST?

  1. U komt langs in één van onze showrooms waar onze  slaapadviseur u verder helpt bij de keuze van uw ideale bed op basis van wat u exact nodig hebt.
  2. Na het opmaken van de offerte kan u kiezen om de exacte samenstelling van de offerte gedurende een nacht uit te testen . We leggen samen een afspraak vast en u betaalt uw nacht twv 125€ in de winkel.
  3. Wij zorgen dat op de afgesproken avond uw bed klaar staat in onze TEST & BREAKFAST aan de showroom in Rumst. Dit is een exclusieve B&B van 150 vierkante meter met living, badkamer en 1 slaapkamer die op uw maat is klaar gemaakt. ’s Morgens kan u ook genieten van een uitgebreid ontbijt.

Indien u wenst kunnen we uw nacht ook analyseren aan de hand van sensoren zodat we kunnen bepalen of u een buik-, rug- of zijslaper bent, hoeveel u draait in bed, en hoe warm u het ’s nachts hebt. Op deze manier kunnen wij u nog beter adviseren.

Bij de aankoop van uw bed , brengen wij de nacht twv 125€ in mindering van uw bestelbon! Op deze manier kunnen wij deze service GRATIS aanbieden aan al onze klanten.

Onze aanbieding

In onze showrooms verdelen wij alle topmerken zoals Auping, Tempur, Beka, Geltex, Lattoflex, Equilli en Magnitude. Alle matrassen uit onze showroom komen in aanmerking om te testen in onze TEST & BREAKFAST!