• Swissflex

Swissflex Versa Excellence

De hoogwaardige kwaliteit en de opmerkelijke details van de Swissflex Versa Excellence maken het fijne verschil: exclusieve, innovatieve en natuurlijke materialen, de hoogste afwerkingsstandaard, de beste ventilatie en de meest optimale omstandigheden voor persoonlijk comfort en slaapklimaat zorgen voor een optimaal slaapcomfort.

  • Gomtex blue: Het innovatieve Gomtex┬« blue-schuim ventileert bijzonder goed en maakt door de buitengewone ventilatie-eigenschappen een perfecte luchtcirculatie en zodoende een optimale warmteregulering mogelijk. De 2 cm hoge tijk zorgt tegelijkertijd voor een comfortabel, zacht en optimaal ligcomfort
  • Talalay Latex: De andere zijde van de kern is afgedekt met een 2 cm hoge laag van Talalay-latex. De onovertroffen puntelasticiteit en soepelheid van het materiaal zorgen voor een optimale drukverdeling. Het ventilatiesysteem zorgt er bovendien voor dat de temperatuur optimaal wordt gereguleerd.
  • 2 hoeszijden: Beide zijden van de matrashoes zijn gemaakt van verschillende luxe natuurlijke materialen. De verkoelende zomerzijde cool & natural bestaat uit viscose, schaapsscheerwol en zijde, de verwarmende winterzijde cashmere deluxe is zacht en gemaakt van kasjmier, lamswol en zijde.
  • Cashmere deluxe: Zacht en glanzend materiaal met kasjmier in voortreffelijke kwaliteit. De combinatie met lamswol en zijde ondersteunt de behaaglijke en verwarmende eigenschappen van kasjmier.
  • Cool & natural: Natuurlijk en glad materiaal met unieke klimaateigenschappen. De doorstikking met schaapsscheerwol en het hoge aandeel hoeveelheid zijde zorgen voor een aangenaam droog en verkoelend slaapklimaat

Versa