• Lattoflex

Swissbed

Swissflex maakt het uitgebreide assortiment nu nog meer compleet. Want iedereen die graag een modern en compleet bed met designuitstraling wil, kan nu kiezen uit het nieuwe SWISSBED met schitterend  houtwerk en design elementen.

  • Hoofdbord: Het hoofdbord in houtlook (keuze uit drie kleuren) is een perfect voorbeeld van het lichte en slanke design van het SWISSBED.¬† De tweedelige opbouw met vlak hoofdbord en titanium omlijsting verleent het bed een klassieke en moderne uitstraling.

Swissbed

  • Uitvoeringen in houtkleur : Hoofdbord en bedomranding zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: eiken licht, eiken donker en kersenhout. De actuele kleuren maken het mogelijk het bed een persoonlijk accent te verlenen en in de slaapkamer een behaaglijke.

swissbed2

  • Bedomranding : Ook de prachtig vormgegeven bedomranding en de perfect erbij passende ronde poot, met hoogwaardige designelementen in titanium, ondersteunen het tijdloos moderne ontwerp van het bed. Het past zodoende uitstekend in de meest uiteenlopende interieurs.

bedomranding