• Swissflex

Swissflex

Het Zwitserse Swissflex produceert slaapproducten van de hoogste kwaliteit en dit volgens ambachtelijke Zwitserse topkwaliteit. Matras en lattenbodem worden perfect op elkaar afgestemd wat zorgt voor een ideale ontlasting van verschillende drukzones. Zo wordt het lichaam op een perfecte manier ondersteund.

Swissflex zorgt voor een perfecte ergonomie. Het slaapsysteem beantwoordt zo aan al je fysiologische behoeften, ook vormt het systeem zich automatisch naar al je bewegingen en houding tijdens je slaap.

Alleen Swissflex biedt een uitgebreid assortiment van slaapsystemen voor alle lichaamstypen. Zo kunnen verschillende matrastypen met verschillende lattenbodems gecombineerd worden.

Swissflex is pionier op vlak van innovatie, alsook betreffende vernieuwingen die op vlak van slaapsystemen grensverleggend zijn.

 • swissflex matrassen

  Swissflex Matrassen

  Swissflex matrassen zorgen dankzij hun synchroon-precisie voor een ideale puntelasticiteit, dit zorgt ervoor dat verschillende elementen in de matras prima zijn afgestemd op het veersysteem van de Swissflex bedbodem.

 • Swissflex bodems

  Swissflex Bodems

  Een Swissflex lattenbodem biedt een ongeƫvenaarde ondersteuning aan je lichaam. Het ergonomisch systeem zorgt ervoor dat je lichaam een perfecte slaaphouding aanhoudt.

 • Swissflex bedden

  Swissflex Bedden

  Swissflex biedt een uitgebreid assortiment aan bedden. Swissflex vervaardigt bedden met een modern design en complete uitrusting.

 • Swissflex hoofdkussens

  Swissflex Hoofdkussens

  Het Swissflex hoofdkussenassortiment beschikt over een collectie innovatieve en ergonomisch ontwikkelde hoofdkussens.