• Stressless

Stressless Leder

Bij Stressless vindt u een uitgebreid gamma Stressless leder voor salons en relax zetels. Zo kan je kiezen tussen verschillende types bekledingsleer.

  • Batick: Batick leer is een gecorrigeerd leer voor de bekleding van Stressless meubelen. Dit Stressless leder kan een kleureffect in twee tinten hebben voor een levendiger zeteloppervlak. Het beschikt over goede gebruikseigenschappen en een stevige structuur. Ook is het Stressless Batick leer verkrijgbaar aan een voordelige prijs. De combinatie van deze eigenschappen maakt dat dit type leer zeker een goede keuze is.
  • Classic: Classic leer is een gecorrigeerd bekledingsleer. Het leer heeft een iets dikkere structuur en heeft een grovere korrel dan het Classic leer. Het leer beschikt over prima gebruikseigenschappen en een krachtige structuur. Ook is het mogelijk bij Classic leer een kleureffect in twee tinten te hebben voor een levendiger oppervlak.
  • Paloma: Paloma leer is een enigszins gecorrigeerd leer. Er kunnen kleine kleurnuances in dit leer verschijnen en de korrelstructuur van het leer kan in bepaalde onderdelen van het meubel verschillen. Dit type Stressless leder beschikt over minder bescherming en een minder zware kwaliteit dan Batick en Classic leer. Paloma leer is populair omwille van zijn zachte en natuurlijk uiterlijk.
  • Royalin: Deze leersoort is het meest exclusieve leer van Stressless. Het leer kan lichte kleurnuances vertonen, alsook natuurlijke afwijkingen. Dit exclusieve leer dient extra aandacht te krijgen bij onderhoud, vooral hoofdsteunen en armleuningen. Royalin leer voelt zacht aan en heeft een warme uitstraling, eigen aan hoogwaardig leer.

Voor het perfect onderhouden van het bekledingsleer van uw Stressless meubelen creëerde Stressless ook een eigen productgamma voor het onderhouden van leder en stoffen. De Stressless Leather Care kit en Stressless Leather Care Wipes bevatten reinigingsmiddel, crème en doekjes voor het verzorgen van uw Stressless leder.