• Stressless

Stressless Accessoires

De originele Stressless accessoires optimaliseren uw zitcomfort. Zo omvat het Stressless accessoire gamma verschillende voetbanken, salon- en bijzettafels en armsteunen.

De Stressless accessoires omvatten ook verschillende soorten voetbanken. Zo hebben de Stressless relax zetels een eigen voetbank die perfect afgestemd is op de relax zetel. Voor extra beenruimte biedt Stressless de dubbele of ovale voetbank aan. De dubbele Stressless voetbank biedt ruimte voor twee personen, ook vindt u een handige opbergruimte in de dubbele voetbank terug. De Stressless ovale voetbank kan als voetbank gebruikt worden, maar kan zonder kussen ook als tafel gebruikt worden.

De Stressless salon- en bijzettafels kunnen perfect afgestemd worden op de kleur en het model van je Stressless zetels. Zo vind je bijzettafels terug voor je laptop, koffietafels, draaitafels voor je leesboek of koffie. Ook een armbord voor extra steun en een multifunctionele tafel voor laptop of tablet, maken deel uit van de Stressless accessoires collectie.