• Auping
 • Stressless

Solden

Ook bij Cornelis Bedding genieten we in januari volop van de solden. Ontdek hier onze verschillende acties in onze folder en kom langs in de winkel. Wij staan u graag bij met kennis en advies!

cornelis-bedding-folder4

 

 

 

 

 

Auping

Tot 15% korting op het gehele Auping assortiment.auping-cornelis-bedding-solden

Het Nederlandse Auping creëert slaapsystemen op basis van 3 kernwaarden: ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. De Auping spiraalbodem en matras worden perfect op elkaar afgestemd. Samen met wetenschappers en bekende ontwerpers ontwikkelt Auping hoogstaande matrassen, spiraalbodems, bedden, boxsprings, bedtextiel en accessoires.

Ontdek meer informatie over deze actie in onze folders!

 

Equilli

equilli-cornelis-bedding-solden-10% korting & Gratis Personal Sleep Scan

Het Belgische merk Equilli ontwikkelt op wetenschappelijke wijze ergonomische matrassen en kussens. Een uiterst precies meetsysteem, de Personal Sleep Scan, bepaalt welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft. De producten worden daaraan aangepast. Eerst worden jouw lichaam en slaaphouding in kaart gebracht.

Ontdek meer informatie over deze actie in onze folders!

 

Tempur

Stempur_cornelis-beddingolden: Vanaf € 175,- korting op matrassen, bedbodems en bedden. 

Stelt u zich eens voor dat u naar de beste nachtrust van uw
leven zweeft. Geniet van een matras die aanvoelt alsof deze
voor u is gemaakt. Ervaar de beste nachtrust ooit en voel u fi tter, energieker en gezonder. Zo begint u het nieuwe jaar volledig uitgerust! Ervaar en profi teer nu van het voordeel. De beste nachtrust begint bij TEMPUR®.

Ontdek meer informatie over deze actie in onze folders!

 

Natuzzi

-10% korting op de nieuwe collectie
-30% korting op showroommodellen
natuzzi-cornelis-bedding

Cornelis Living is de eerste en enige interieurwinkel in België die de Natuzzi Design Studio heeft. Dankzij die troef kunnen wij uw hele living concept op elkaar af stemmen: van het salon over tapijt, lampen en relaxzetels (Natuzzi Re-Vive) tot accessoires.

Ontdek meer informatie over deze actie in onze folders!

 

Cornelis Bedding

cornelis-bedding-solden

Solden tot -50% op showroommodellen. Cornelis Bedding is uw beddenspeciaalzaak. We bieden u topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vier Cornelis Bedding speciaalzaken.

Ontdek meer informatie over deze actie in onze folders!

 

Vraag naar de voorwaarden in een van onze winkels.

Bezoek onze winkel Contact

 • Uitverkoop Dendermonde

  Cornelis Bedding Dendermonde verhuist! Daarom kan je nu genieten van kortingen tot wel -50% tijdens onze uitverkoop. Kom dus snel langs en profiteer van diverse promoties.

 • Winteractie 2018

  Tijdens de wintermaanden kan je genieten van uitzonderlijke acties van Auping en Tempur. De Winter Sale van Tempur loopt van 3 november 2018 tot en met 3 februari 2019. Auping inruilvoordeel loopt van 9 november 2018 tot en met 23 december 2018.

 • Herfstactie 2018

  Auping is jarig en je kan daarvan genieten tijdens de herfst van 2018. Bij aankoop van een Auping-bed krijg je de tweede spiraalbodem cadeau. Actie geldig tot eind oktober 2018.

 • auping

  Wintersolden

  Maak je slaapkamer tijdens de winter extra gezellig en warm. Ontdek de verschillende winterpromoties in onze folder en kom langs in de winkel. Wij staan u graag bij met kennis en advies. Zo is je slaapkamer in geen tijd winterklaar!

 • Najaarspromoties

  Ook tijdens de frisse herstmaanden fris en uitgerust wakker worden? Met het kwalitatieve slaapmateriaal van Tempur en Auping lukt dit zeker. Ontdek hier onze herfstpromoties.

 • Solden tot 50% deze zomer bij Cornelis Bedding

  Bij Cornelis Bedding geven we deze zomer kortingen tot 50% en dit op ons assortiment van merken zoals Auping, Tempur, Equilli, Magnitude, Beka, Lattoflex, Stressless en Natuzzi. En dit tijdens de periode 1 juli tot en met 20 augustus 2017.