Herfstactie

 

Ook bij Cornelis Bedding genieten we volop van de herfst. Ontdek hier onze verschillende herfstacties en kom langs in de winkel. Wij staan u graag bij met kennis en advies!

Auping

Tot 20% herfstkorting bij Auping matrassen. herfstactie auping

Het Nederlandse Auping creëert slaapsystemen op basis van 3 kernwaarden: ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. De Auping spiraalbodem en matras worden perfect op elkaar afgestemd. Samen met wetenschappers en bekende ontwerpers ontwikkelt Auping hoogstaande matrassen, spiraalbodems, bedden, boxsprings, bedtextiel en accessoires.

 

Equilli

Persoonlijk cadeau op maatEquilli herfstactie

Het Belgische merk Equilli ontwikkelt op wetenschappelijke wijze ergonomische matrassen en kussens. Een uiterst precies meetsysteem, de Personal Sleep Scan, bepaalt welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft. De producten worden daaraan aangepast. Eerst worden jouw lichaam en slaaphouding in kaart gebracht.

 

Stressless

a-20% op de collectie zetels in alle lederkleuren

Stressless is een Noorse fabrikant van kwalitatieve relaxzetels en sofa’s.

Een perfecte afwerking en ergonomische ondersteuning vormen de belangrijkste kenmerken van de Stressless-zetels en -zitbanken.

 

 

 

 

Tempur

tempur herfstfolderHerfstactie: Dekbed en kussen cadeau t.w.v. maximaal €648

Tempur produceert slaapmateriaal dat zich perfect aanpast aan uw lichaam. Door een optimale ondersteuning krijgt u het gevoel gewichtloos te zijn.Tempur bedden en matrassen zijn zacht waar u ze aanraakt en stevig waar ze u moeten ondersteunen.

 

 

 

Natuzzi

natuzzi_herfstactie

 

Cornelis Living is de eerste en enige interieurwinkel in België die de Natuzzi Design Studio heeft. Dankzij die troef kunnen wij uw hele living concept op elkaar af stemmen: van het salon over tapijt, lampen en relaxzetels (Natuzzi Re-Vive) tot accessoires. Kom langs in onze winkel in Rumst en ontdek het inspirerende gamma en de verschillende voordelen.

Vraag naar de voorwaarden in een van onze winkels.

Bezoek onze winkel Contact