• Auping
  • Stressless

Promoties

Setvoordeel matras, kussen en bedbodem Tempur

NL-advertentie voorjaarspromotie staand-banner-smaller
Tempur_Adv_Lentefolder_A4 staand_NL_v4.indd

Ben je toe aan een nieuwe matras of bedbodem? Dan is dit het ideale moment om er een te kopen: van vrijdag 22 april tot en met maandag 23 mei profiteer je bij Cornelis Bedding van een setvoordeel tot €500 per ligplek!

Ontdek de voordelen van Tempur:

De matrassen van Tempur vormen zich naar de contouren van je lichaam. Je lichaamsgewicht wordt verdeeld over de matras, waardoor je een betere nachtrust hebt. Door de stabiliteit van de matras kan je gemakkelijker bewegen in bed zonder de nachtrust van je partner te verstoren.

In combinatie met de individuele instelbaarheid van de Tempur schotelbodem en de unieke vorm van de kussens, zorg je gegarandeerd voor de juiste slaaphouding. Zo creëer je een perfect slaapsysteem voor een ongestoorde nachtrust.
cornelis-tempur-combinaties

Tempur_Adv_Lentefolder_A4 staand_NL_v4.indd

Wist je dat het TEMPUR-materiaal oorspronkelijk door de NASA werd ontwikkeld om de druk van het opstijgen en landen voor astronauten te verlagen?

365 dagen omruilgarantie

Bovendien geniet je nu tijdelijk van een uitzonderlijke 365 dagen omruilgarantie. Als je voor 23 mei een Tempur-matras aankoopt, mag je die gedurende heel het komende jaar omruilen indien je niet tevreden bent.

Vraag naar de voorwaarden in een van onze winkels.

Bezoek onze winkel Contact