Nieuws/Blog

Nieuw in ons aanbod: SMARTSLEEVE® CIRCULAR

smartsleeve-circular

Bij Cornelis Bedding weten we hoe belangrijk jouw nachtrust is. Daarom hebben we de SMARTSLEEVE® CIRCULAR toegevoegd aan ons aanbod. De SMARTSLEEVE® CIRCULAR is de eerste circulaire matrasbeschermer ooit.

Deze unieke matrasbeschermer combineert het beste van twee werelden. Enerzijds zorgen de innovatieve technologieën Cairfull®, Purotex® en Adaptive® voor de ideale slaapomgeving, anderzijds wordt de SMARTSLEEVE® CIRCULAR op het einde van de rit op een milieubewuste manier herwerkt tot nieuwe gerecycleerde garens. Deze garens worden opnieuw gebruikt als grondstof bij het vervaardigen van nieuwe producten. Dit proces heet circulariteit.

De innovatieve matrasbeschermer garandeert een goede nachtrust en daarbovenop draag jij je steentje bij aan de natuur, dat zijn twee vliegen in één klap. De SMARTSLEEVE® CIRCULAR is in primeur verkrijgbaar bij Cornelis Bedding Oostakker (Gent) en Rumst.

placeholder

Waar kan je ons vinden ?

nachtje proefslapen ?

Bij Cornelis Bedding staan wij al 100 jaar garant voor de scherpste prijzen, het grootste aanbod en de beste service. We horen regelmatig van klanten: “We zouden hier eens een nachtje moeten blijven slapen”...

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Scroll naar top