• Lattoflex

Natuzzi Zetels

Een zetel is een onmisbaar element in jouw woon- en leefruimte. Uiteraard komt comfort voorop, al vind je het eveneens belangrijk dat hij fraai oogt. Een zetel mag geen stijlbreuk betekenen met de rest van je interieur. Daarom kies jij voor een model dat het allemaal heeft, zoals de Natuzzi Zetels.

Elk model van Natuzzi getuigt van grenzeloos vakmanschap. Met zorg en precisie werden ze ontworpen. Deze zetels zijn immers het resultaat van een team dat geleid wordt door Pascal Naruzzi zelf, algemeen directeur en chef-stylist. Tegelijk zijn Natuzzi Zetels origineel in stijl en esthetische vormgeving.

De zetels komen in heel wat modellen, stijlen en kleuren. Van een- of meerzits tot hoeksalons met of zonder longchair. In zachte kleuren of pittige tinten, dat kies je helemaal zelf. Het maakt elke Natuzzi Zetel uniek.

Zitcomfort is wat alle Natuzzi modellen met elkaar delen. Moeiteloos voldoen ze aan ieders eisen. Breng een bezoek aan onze winkelruimte en ontdek zelf hoe makkelijk je je door een zetel van Natuzzi laat verleiden.

 

Domino-NatuzziFidelio- NatuzziVolo-NatuzziTenore-Natuzzi