• Lattoflex

Natuzzi Stoelen

Een comfortabele stoel ondersteunt je natuurlijke zithouding. Of je nu de krant leest, gauw een hapje eet of een avondlang gezellig tafelt met vrienden. Weinig stoelen slagen erin die ervaring te bieden. Gelukkig weten de ontwerpen van Natuzzi hoe belangrijk zitcomfort is.

Natuzzi Stoelen hebben zowel een zitting als rugleuning die aansluit bij jouw natuurlijke zithouding. Het ontwerp is doordacht en werd voorafgegaan door meerdere studies. Daardoor bieden Natuzzi Stoelen steun op de juiste punten van het lichaam. Gedaan met rugpijn of een verkrampt zitvlak.

Het zijn vierkante stoelen met een eigentijdse uitstraling. Natuzzi Stoelen hebben een metalen frame en een zachte vulling in de zitting en de rugleuning. Elke stoel is leverbaar in leder of stof. De verfijnde afwerking is het beste bewijs van de hoge kwaliteitseisen die Natuzzi stelt.

Dankzij Natuzzi Stoelen krijgt jouw interieur een karaktervolle aanblik. Wil je graag meer weten over deze ontwerpen? Of wens je het comfort van een Natuzzi Stoel zelf te ondervinden? Wij verwelkomen jou graag in onze winkelruimte.

Vesta-Natuzzi Sigma-Natuzzi Sigma-Natuzzi