• Lattoflex

Natuzzi Relaxzetels

Hoe heerlijk is het om na een vermoeiende dag thuis te komen en je te laten neerploffen in een comfortabele zetel. Zowel fysiek als mentaal tot rust komen, is dan precies wat je wil. De Natuzzi Re-vive is hier helemaal op afgestemd. Qua ergonomie komt geen enkele zetel dichter in de buurt van het ultieme zitcomfort.

Als geen enkel ander model omsluit deze relaxzetel jouw lichaam. Zowel je hoofd en nek als je rug en schouders krijgen de zachte steun waarnaar je de volledige werkdag lang hebt uitgekeken. Tal van studies gingen aan het ontwerp vooraf. Net daardoor weet de Natuzzi Re-vive precies wat je nodig hebt.

Dat zitcomfort werd geïntegreerd in een zetel met oog voor stijl en esthetiek, zoals elk model van Natuzzi. Weet dan ook dat de Natuzzi Relaxzetel geen alledaagse zetel is. Het is een oase van rust en comfort waarvan je nooit nog afscheid wil nemen.

De Natuzzi Re-vive is verkrijgbaar in drie kleuren en wordt geleverd met een voetbankje. Zo ben je zeker van de meest optimale zitpositie.

 

Quilted King - Natuzzi

 Quilted King -Natuzzi Casual King - Natuzzi