• Lattoflex

Natuzzi Fauteuils

In een fauteuil lees je de krant, plof je neer aan het einde van een lange werkdag of laat je bezoek plaatsnemen. Kortom, een fauteuil gebruik je in tal van situaties. Afhankelijk van wat je ervan verlangt, kies je een model uit de Natuzzi-collectie op maat van jouw smaak.

Cammeo-NatuzziZo heb je de Cammeo van Natuzzi, die met zijn minimalistisch design de blikvanger van jouw interieur kan zijn. Het stalen frame zorgt voor een licht en harmonieus gevoel. De zitting en rugleuning zijn aan het onderstel bevestigd door middel van praktische scharnieren.

 

Altea Natuzzi

 

Of misschien is de Altea van Natuzzi meer jouw ding. Dit model heeft een buitengewoon comfortabele zitting met de perfecte afmetingen. De voorpoten zijn net ietsje hoger, wat extra comfort en elegantie biedt. Bovendien is deze Altea verkrijgbaar met een Push Back-mechanisme dat hem tot de ultieme relaxzetel maakt.

 

 

Niet wat je zoekt? Natuzzi Fauteuils heeft nog veel meer modellen in haar assortiment. Qua comfort en stijl variƫren ze sterk. Kom zeker een kijkje nemen in onze winkelruimte.

Viaggio_Comatesco_NatuzziMarlene-Natuzzigenny-Natuzzi Aura-Natuzzi Anteprima-Natuzzi