• Natuzzi

Natuzzi

Natuzzi Design Studio

Cornelis Living is de eerste en enige interieurwinkel in België die de Natuzzi Design Studio heeft. Dankzij die troef kunnen wij uw hele living concept op elkaar af stemmen: van het salon over tapijt, lampen en relaxzetels (Natuzzi Re-Vive) tot accessoires.

Natuzzi revive

De Natuzzi Re-Vive relaxzetel

Italiaanse kwaliteit

Natuzzi heeft 2 merken: Natuzzi Editions (gemaakt in Oost-Europa) en Natuzzi Italia (gemaakt in Zuid-Italië). Bij Cornelis Living kiezen we bewust voor Natuzzi Italia. Bij dit merk bent u zeker van topkwaliteit, comfort en design. En dit binnen ieders budget.

Kom zeker eens langs bij Cornelis Living in Rumst. Wij helpen u graag verder om van uw huis een thuis te maken.

Vragen over onze Natuzzi-collectie? Stel ze hier.

 

Fidelio

 • natuzzi casual king

  Natuzzi Relaxzetels

  Als geen enkel ander model omsluit deze Natuzzi Relaxzetel jouw lichaam. Zowel je hoofd en nek als je rug en schouders krijgen de zachte steun waarnaar je de volledige werkdag lang hebt uitgekeken.

 • natuzzi tenore

  Natuzzi Zetels

  Een zetel is een onmisbaar element in jouw woon- en leefruimte. Uiteraard komt comfort voorop, al vind je het eveneens belangrijk dat hij fraai oogt. Daarom kies jij voor een model dat het allemaal heeft, zoals de Natuzzi Zetels.

 • natuzzi vesta

  Natuzzi Stoelen

  Natuzzi Stoelen hebben zowel een zitting als rugleuning die aansluit bij jouw natuurlijke zithouding. Het ontwerp is doordacht en werd voorafgegaan door meerdere studies.

 • natuzzi marlene

  Natuzzi Fauteuils

  In een fauteuil lees je de krant, plof je neer aan het einde van een lange werkdag of laat je bezoek plaatsnemen. Afhankelijk van wat je ervan verlangt, kies je een model uit de Natuzzi-collectie op maat van jouw smaak.

 • natuzzi long beach

  Natuzzi Accessoires

  Soms maak je met dat ene accessoire je hele interieur af. Omdat het esthetisch naadloos aansluit bij je interieur. Met Natuzzi Accessoires worden interieurelementen aangeboden die aan deze vereisten beantwoorden.