• Equilli

Equilli matrassen

Een Equilli-matras bestaat uit verschillende lagen die elk hun eigen functie hebben. Het doel daarvan is om het lichaam zo sterk mogelijk te ondersteunen en zo veel mogelijk comfort te bieden.

Equilli matras lagen

De basislaag biedt een globale ondersteuning. Daarbij kan je kiezen uit drie hardheden: soft, medium en firm. De flexibele onderlaag verspreidt de druk van de bodem over de hele oppervlakte van de matras. Zij maakt de matras ook compatibel met verschillende types van bedbodems.

ondersteuningslaag Equilli-matras
De ondersteuningslaag van Equilli matrassen zorgt ervoor dat uw lichaam optimaal ondersteund wordt, rekening houdend met de contouren van uw lichaam en uw gewicht. Dit is belangrijk omdat de ruggenwervels hierdoor niet belast worden terwijl je slaapt. Je ruggengraat vormt een rechte lijn.

comfortlaag Equilli-matras
De bovenste laag is een comfortlaag van 4 centimeter. Die zal de grootste invloed hebben op het aanvoelen van de matras. Omdat het ideale gevoel op een matras voor elke persoon anders is, laat Equilli je kiezen tussen een zachte comfortlaag van latex, een hardere comfortlaag van koudschuim of een visco-elastische comfortlaag van traagschuim.

Equilli matrashoes
Een matrashoes is belangrijk voor het comfort en de hygiëne van uw Equilli-matras. De hoes bevat micro-capsules met natuurlijke bacteriën, waardoor ze anti-allergisch werkt. Er is een ritssluiting, zodat u de hoes gemakkelijk kan verwijderen en reinigen

Equilli matrassen kunnen gecombineerd worden met bedbodems en matrasdragers van verschillende merken en types (spiraalbodem, lattenbodem, boxspring, enz.)