onze merken

Equilli

Equilli: een betere, gezonde nachtrust voor iedereen

Een perfecte nachtrust: we dromen er allemaal van. Toch is de weg ernaartoe heel persoonlijk. Afhankelijk van onze lichaamsbouw, slaaphouding en voorkeuren is een matras te hard, te zacht, te groot, te klein… of gewoon perfect. Equilli brengt ergonomisch slaapcomfort en een optimale nachtrust voor iedereen binnen handbereik. Dankzij een wetenschappelijk onderbouwde meting wordt exact bepaald welke ondersteuning je nodig hebt om je rug maximaal te laten herstellen tijdens de slaap. Kies daarom voor een Equilli matras op maat!

De 4 lagen van een Equilli matras

Een Equilli matras bestaat uit verschillende lagen die elk hun eigen functie hebben. Het doel is om het lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen en zo veel mogelijk comfort te bieden. De basislaag biedt een globale ondersteuning en is beschikbaar in drie verschillende hardheden: soft, medium en firm.

De ondersteuningslaag zorgt voor optimale ondersteuning van je lichaam, door rekening te houden met je contouren en je gewicht. Dit is belangrijk omdat de ruggenwervels hierdoor niet belast worden terwijl je slaapt.

Meer informatie over een Equilli matras of hoofdkussen?

Mockup-brochures-Equilli

DOWNLOAD ONZE EQUILLI BROCHURES

Kies voor matrassen en andere producten van Belgische bodem. Laat je inspireren door topkwaliteit van bij ons en ontdek het in één van onze digitale brochures.

placeholder

Waar kan je ons vinden ?

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze zes Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven