• Auping

Comfort

Het Tempur gamma bevat ook verschillende comfortproducten die je overal en altijd het ultieme comfort van Tempur bieden. Zo omvat de collectie verschillende soorten kussens, rugsteunen, reiskussens en drukverlagende kussens. Volgende producten komen voor in de collectie: een zitkussen, slaapmasker, reiskussen, ergonomisch kussen, kussens voor rugsteun, beenkussen en reiskussen voor de nek. Het betreft producten voor dagelijks gebruik, alsook voor onderweg.

Alle comfort producten zijn vervaardigd uit het unieke drukverlagende TEMPUR-materiaal. Bovendien kunnen de hoezen van de meeste comfort producten gemakkelijk verwijderd en gewassen worden. Ook zijn ze hypoallergeen, ideaal voor mensen met een huisstofmijtallergie. De hoezen van de comfort producten zijn ontwikkeld om de groei van micro-organismen tegen te gaan en zorgen voor voldoende ventilatie.

De tempur comfort producten zijn ontworpen voor verschillende specifieke behoeften en activiteiten. Ze zorgen voor een meer comfortabele levensstijl. Zo kan je werken, rusten en reizen met een perfecte ondersteuning.

Comfort aanbod

Zitkussen: Tempur comfort beschikt over 2 soorten zitkussens: het standaard Tempur zitkussen en het wigvormig Tempur zitkussen. Beiden zorgen ervoor dat je gewicht over het volledige zitoppervlak wordt verspreid en je langdurig comfortabel kan blijven zitten. Het wigvormig kussen maakt dat je rug op een natuurlijke manier kan ontspannen.

Lendenkussen: het lendenkussen past zich aan de vorm van de ruggengraat aan en beschikt over drukverlagende eigenschappen.

In bed: deze rugsteun voor het bed biedt ondersteuning en verlichting aan de lenden. Tijdens de zwangerschap kan dit extra verlichting bieden.

Het multi kussen ondersteunt verschillende lichaamszones. Het zorgt voor drukverlaging en minder ongemak. Tijdens de zwangerschap kan dit pijn en ongemak verlichten.

Het Tempur beenkussen kan tijdens het slapen tussen de benen geplaatst worden. Het zorgt voor drukverlaging, steun en comfort.

Reiskussen: Het Tempur comfort aanbod omvat verschillende soorten reiskussens. Het Tempur reiskussen zorgt voor verlichting en ondersteuning tijdens het reizen. Ook een reiskussen voor de nek is verkrijgbaar, perfect voor slapen in de auto of op het vliegtuig met een goede ondersteuning van je nek.  Het Tempur comfort pillow plus is multifunctioneel in gebruik, kan makkelijk meegenomen worden en overal te gebruiken.

In de auto: De Tempur car comforter en het transit lendenkussen kunnen beiden in de auto gebruikt worden en bieden een goede ondersteuning aan de rug tijdens het rijden.

Slaapmasker: het Tempur slaapmasker zorgt voor een optimale rust van de ogen door het drukverlagende Tempur materiaal.

Fietszadeldekje: Dit Tempur kussentje zorgt voor meer comfort en ondersteuning tijdens het fietsen.

  • Tempur-comfortkussens

    Tempur Comfort Producten

    De Tempur comfort producten maken het mogelijk om overal van slaap- en zitcomfort te genieten. Geniet van een Tempur kussen op vakantie, extra ondersteuning tijdens het fietsen, drukverlagende kussens en comfort producten voor dagelijks gebruik.