• Auping

Boxspring

Een boxspring is opgebouwd uit afzonderlijk verdeelde veren. Een boxspring biedt een dubbele ondersteuning aan je lichaam tijdens je slaap. De boxspring vormt zich naar je slaaphouding, zo kan je de hele nacht door genieten van de perfecte ondersteuning. Een verticale werking van de veren over het totale ligoppervlak, zorgt voor een optimale verdeling van druk en stimuleert een juiste slaaphouding.

Ook garandeert een boxspring een optimale afvoer van vocht en ventilatie dankzij de structuur van de veren en open ruimte in de matras. Een bijkomend belangrijk voordeel van de boxspring is dat je de bewegingen van je partner niet opmerkt, dit dankzij de opbouw van de veren. Wanneer je partner van slaaphouding verandert, voel je niets, zo kan je ongestoord genieten van een goede nachtrust.

Keuze in uitvoering

De boxspring kan in verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan kiezen tussen verschillende soorten en kleuren stoffen, alsook het type bedpoten. Zo bepaal je de stijl van je bed en kan je ervoor zorgen dat deze perfect in je slaapkamer past. Ook kan je kiezen voor een niet-verstelbare of elektrisch verstelbare uitvoering. Hoofd- en voetbord kunnen apart toegevoegd worden.

De boxspring ondersteunt een goede werking van je matras. Ook doet hij dienst als schokdemper en ondersteunt de belangrijkste delen van je lichaam, zoals de schouders, bekken en lende.

Voor een boxspring vormt een pocketverenmatras de ideale matras. De matras kan opgebouwd worden uit Bonell veren of pocket veren. Bonell veren geven het gevoel iets meer te veren. Pocket veren geven een stabieler gevoel en beschikken over meer drukpunten, waardoor een betere ondersteuning verkregen wordt.

Voordelen

 • De bedbodem van een boxspring kan gemakkelijk gecombineerd worden met een matras naar keuze.
 • De boxspring matras kent een langere levensduur, de matras ervaart minder tegendruk.
 • De uitstaphoogte van een boxspring ligt hoger dan een normale bedbodem. Hierdoor verloopt het opstaan uit bed makkelijker.
 • Styldecor boxspring versailles

  Styldecor Boxsprings

  Styldecor boxsprings zijn opgebouwd volgens het twee-matrassen-systeem: een perfecte symbiose tussen een stabiele ondermatras en flexibele bovenmatras.

 • Auping-boxsprings

  Auping Boxspring

  De AVS boxspring staat garant voor goede ventilatie. De boxspring is opgebouwd op een spiraalbodem en vormt samen met de speciale AVS boxspringmatras een compleet, ademend bed.

 • Beka-boxsprings

  Beka Boxspring

  De Beka boxspring is samengesteld uit hypoallergene materialen. Je kan bovendien kiezen voor een mooie en hoogkwalitatieve stoffering voor de bekleding.

 • boxspring cornelis bedding

  Magnitude Boxspring

  De Magnitude boxspring is de basis van het bed. De boxspring zorgt voor een goede werking van de matras. Een boxspring doet dienst als schokdemper en zorgt voor een ideale verdeling van het gewicht.

 • Tempur-boxsprings (1)

  Tempur Boxspring

  Dit moderne, minimalistische bed biedt eenvoud en comfort op stijlvolle wijze. De Relaxation Basic is bedbodem en matras in één.