• Beka

Beka Boxsprings

De Beka boxspring is het resultaat van vakmanschap, technologie en jarenlange expertise. Bij Cornelis Bedding vind je vlakke, niet gestoffeerde boxsprings samengesteld uit hypoallergene materialen. Ook kan je kiezen voor een mooie en hoogkwalitatieve stoffering voor de bekleding van je Beka boxspring.

De pocketveren of Bonnell verenkern bieden een maximale ondersteuning aan het lichaam. Een Bonnell verenkern zorgt voor een stabiele en meeverende ondersteuning. De pocketveren boxspring zorgt voor een correcte ondersteuning, een ideale verdeling van druk en een goede ventilatie.

Verder kan je kiezen voor het toevoegen van hoofdborden, voetborden en boxspring accessoires aan je Beka boxspring. Ook het type bedpoten kan gekozen worden.

Ook vind je in de Cornelis Bedding speciaalzaken in Dendermonde en Rumst de Znoooz slaapstudio.

Znoooz verwerkt de exclusieve Geltex Inside technologie in alle matrassen die het vervaardigt. Dankzij de optimale ventilatie en open celstructuur die deze nieuwe technologie biedt aan de Znoooz matrassen, wordt transpiratievocht snel afgevoerd, wordt de druk van het lichaam optimaal verdeeld over het ligoppervlak en wordt een perfecte ondersteuning gegarandeerd. De exclusieve GELTEX® inside-matrassen zijn volledig afgestemd op de bedbodems van Beka en Lattoflex.