• Beka

Bekamatic

Beka-bodem-bekamatic

De Bekamatic lattenbodem geeft het lichaam een optimale ondersteuning. De 42 beukenhouten latten (van 25 mm) zijn per drie gemonteerd voor een goede drukverdeling en verluchting. Door hun veerkracht volgen ze perfect de vorm van jouw lichaam en staan ze garant voor een groot dragend oppervlak.

De lathouders uit SBS (thermoplast), een flexibele en duurzame kunststof, vormen de basis van de ophanging. De rubberen lathouders lopen soepel in elkaar over waardoor er bij een 2-persoonsbed geen harde middenzone is. Het systeem staat garant voor een comfortabele bewegingsvrijheid aan elke kant van het bed.

De bodem is ter hoogte van de schouders voorzien van extra soepele lathouders. Zo kan jouw schouder – een van de breedste punten van het lichaam – altijd comfortabel wegzinken in de matras. De middenzone is voorzien van regelschuivers. Deze drukverdelers kunnen soepeler of steviger ingesteld worden naargelang jouw eisen op gebied van comfort.

Kortom, de Bekamatic lattenbodem biedt het perfecte draagvlak voor Beka matrassen en stimuleert eveneens een gezonde en aangename slaap.

De Bekamatic is enkel beschikbaar in een vlakke uitvoering

Bekamatic

Koop nu uw Beka BEKAMATIC bodem