• Auping

Bedding

Bedbodems

Naast de matras biedt de bedbodem ook een heel belangrijke rol in het perfect ondersteunen van het lichaam en het bieden van optimaal slaapcomfort.

Bedden

Een goede nachtrust is onbetaalbaar. Slaap heeft een direct effect op onze levenskwaliteit. We spenderen veel tijd in onze bedden, gemiddeld 8 uur op een tijdspanne van 24 uur.

Boxspring

Een boxspring is opgebouwd uit afzonderlijk verdeelde veren. Een boxspring biedt een dubbele ondersteuning aan je lichaam tijdens je slaap.

Comfort

Het Tempur gamma bevat ook verschillende comfortproducten die je overal en altijd het ultieme comfort van Tempur bieden.

Donsdeken

Een goed donsdeken is verderlicht en voel je bijna niet. Het biedt een perfecte isolatie, dankzij het natuurlijk materiaal waarmee het gevuld is.

Hoofdkussen

Een hoofdkussen is ontzettend belangrijk voor het verzekeren van optimaal ligcomfort. Belangrijk bij het bepalen van een geschikt hoofdkussen zijn.

Kasten

Cornelis Bedding biedt ook kwaliteitskasten uit het Auping gamma aan voor plaatsing in de slaapkamer.

Matrassen

Een matras kopen dient weloverwogen te gebeuren. Het is belangrijk de voor jou belangrijkste eigenschappen van de nieuwe matras op een rijtje te zetten.

Toppers

Een topper matras, topper of oplegmatras is een aanvulling voor je matras en zorgt voor extra slaapcomfort.