Beddenwinkel Westmalle

Ontdek onze beddenwinkel in Westmalle

In onze beddenwinkel in Westmalle kan je terecht voor bedden, boxsprings, matrassen, beddengoed en maatmeubilair. Wij begeleiden je met plezier in jouw zoektocht naar een nieuw bed of een nieuwe matras. Met Equilli en onze CB home collectie als topmerken bieden we jou alvast het ultieme slaapcomfort aan.

CB HOME COLLECTIE

In deze eigen huiscollectie verwerkten we onze meer dan 100 jaar ervaring in de slaapwereld. Het resultaat is een prachtig gamma aan matrassen en boxsprings. Elke matras heeft ventilerende en drukverlagende eigenschappen en is op een natuurlijke wijze beschermd tegen huisstofmijt. Om je bed compleet te maken, kan je kiezen voor een van onze geweldige boxsprings. Van landelijk tot strak en modern, al dan niet elektrisch verstelbaar of in combinatie met een topmatras.

EQUILLI MATRASSEN

Met het Belgische Equilli bieden we ergonomische matrassen aan die perfect aansluiten op je lichaamsbouw en slaaphouding. Omdat elk lichaam anders is en een specifieke ondersteuning nodig heeft, werkt Equilli met een Personal Sleep Scan. Dit is een wetenschappelijk onderbouwd meetsysteem waarbij een meting wordt gemaakt van de schouders, heup en taille. Ook met je slaaphouding wordt rekening gehouden. Zo bekomen we een persoonlijk indrukkingsprofiel.

Cornelis Bedding, jouw beddenwinkel in Westmalle

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze zes Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven