• Auping

Auping Matrassen

Alle Auping matrassen zijn gemaakt uit DPPS® pocketveren. DPPS® staat voor Dynamic Progressive Pocket Spring en doelt op de manier waarop deze veren zijn opgebouwd. Anders dan bij de traditionele pocketveer, zorgt de unieke, asymmetrische vorm van de DPPS® pocketveren voor een betere drukverdeling. Door het ondersteunende middendeel ontstaat een betere ondersteuning van de schouders en heupen. De speciale vering zorgt ervoor dat Auping matrassen soepel meebuigen met de spiraalbodem.

Auping matrassen worden ontwikkeld, rekening houdend met verschillende factoren, zoals een optimale ondersteuning van de belangrijkste onderdelen van je lichaam en het gebruik van hypoallergene materialen voor mensen met allergieën.

Cornelis Bedding geeft je de mogelijkheid om de hardheid van je Auping matras nog te wijzigen, dit binnen één maand na aankoop. Dit is mogelijk voor de Cresto, Maestro en Vivo matrassen.

 • Auping_maestro_visco

  Auping – Maestro Visco

  De Maestro Visco matras van Auping bevat een comfortlaag, die bestaat uit Visco Talalay® latex. Dit materiaal biedt een unieke celstructuur, die bijdraagt tot een uitstekende drukverlaging en ventilatie.

 • auping_matras_maestro

  Maestro

  De Maestro matras heeft 5 comfortzones en is 22 cm hoog. De kern bestaat uit DPPS pocketveren, die zorgen voor de juiste ondersteuning bij liggen, draaien en zitten.

 • Auping Cresto

  De Cresto matras heeft 5 comfortzones en is 20 cm hoog. De kern bestaat uit DPPS pocketveren, die zijn afgedekt zijn met een ventilerend en vochtregulerend 3D-breisel. De comfortlaag bestaat uit latex, de tijk is afneembaar.

 • auping_matras_cresto_visco

  Auping Cresto Visco

  De Cresto Visco matras heeft 3 comfortzones en is 21 cm hoog. De kern bestaat uit DPPS-pocketveren, die altijd zorgen voor de juiste ondersteuning. De comfortlaag bevat visco-elastisch HR schuim, dat met zijn unieke celstructuur uitstekende drukverlagende eigenschappen biedt:

 • auping_matras_vivo

  Auping Vivo

  De Vivo matras heeft 5 comfortzones en is 24 cm hoog. De matras is voorzien van een schouderstuk voor extra goede ondersteuning op de juiste plek. De kern bestaat uit DPPS pocketveren, die zorgen voor de juiste ondersteuning bij liggen, draaien en zitten:

 • Auping matras najaarsactie

  Auping Dublin

  De Dublin matras heeft een rijke geschiedenis en is zowel geschikt voor Auping spiraalbodems als de Auping Dublin boxspring

 • Adagio

  De Adagio matras heeft 3 comfortzones en is 20 cm hoog. De kern bestaat uit DPPS pocketveren, die zorgen voor de juiste ondersteuning bij liggen, draaien en zitten. De comfortlaag bestaat uit HR schuim: In diverse maten en 3 hardheden: soepel, medium en stevig. Standaard geleverd met een gebreide tijk. Leverbaar zonder wol in de tijk.

 • auping_matras_inizio

  Auping Inizio

  Binnen het gamma van de Auping boxspringmatrassen, wordt de INIZIO matras gekenmerkt door 3 comfortzones en een toplaag van koud schuim.