• Auping

Auping Hoofdkussens

Auping vervaardigt hoofdkussens, die garant staan voor een perfecte ventilatie en zo een comfortabele nachtrust garanderen. Auping hoofdkussens bieden een ideale ondersteuning aan je nek en hoofd voor een volledige ontspanning van je nekspieren.

Auping biedt je de keuze uit 10 AVS hoofdkussens. Voor elk hoofdkussen kan je de vulling kiezen: ganzendons, synthetische vulling of een latex vulling. Het Auping hoofdkussen is beschikbaar in verschillende afmetingen. Zo vindt je het ideale AVS kussen dat perfect bij je slaaphouding past.  Ook kunnen de synthetische hoofdkussens meer gevuld worden of kan er vulling uit de hoofdkussens verwijderd worden, dankzij een handige vulopening.

De Auping hoofdkussens zijn, dankzij de Sanitized Finish, anti-allergisch en geschikt voor mensen allergisch aan huisstofmijt. Ook kunnen zowel het hoofdkussen, als de hoofdkussenhoes gewassen worden.

  • Auping-hoofdkussen

    Auping Hoofdkussens

    Auping kussens zijn er in 3 categorie├źn, met een oplopende mate van functionaliteit en comfort: Air, Breeze en Climat. Bij alledrie kunt u kiezen uit een ganzendons (natuur), synthetische of latex vulling.