• Auping

Auping Dekbedden

auping_dekbedden

Auping dekbedden zijn leverbaar met zowel ganzendons als synthetische vulling. Daarbij zorgt de speciale thermofixatie-techniek ervoor dat de donsvulling goed verdeeld blijft over het dekbed. Bovendien voorkomt deze techniek vrijwel alle allergische reacties tegen dons en huismijt.  Alle donzen dekbedden zijn voorzien van het NOMITE label, Dit keurmerk geeft aan dat alle Auping dekbedden uitstekend geschikt zijn voor mensen met een huisstofmijtallergie. Alle donzen dekbedden zijn voorzien van Nomite® label.Dit betekent dat het dekbed geschikt is voor mensen met huisstofmijtallergie.

  • De Mistral Natuur en Mistral Synthetisch dekbedden zijn voorzien van klimaatregelende zones en 3D-materiaal voor optimale vocht en temperatuur regulatie, waardoor het dekbed het hele jaar door gebruikt kan worden.
  • Air Natuur, Breeze Natuur en Air Synthetisch zijn ook verkrijgbaar in een 4-seizoenenversie. Deze dekbedden bestaan uit twee delen die ’s winters aan elkaar geknoopt kunnen worden tot één heerlijk warm dekbed.
  • Nu ook verkrijgbaar: zomerdekbedden Summer Breath (met donzenveren vulling) en Summer Air (met katoenen vulling).
  • Maten: 140/240 en 260 .Alle dekbedden zijn verkrijgbaar in de lengtemaat 220 cm.