• Auping

Auping Bodems

De spiraalbodems van Auping hebben een open structuur. De onderkant van de matras wordt daardoor gemakkelijk verlucht. Deze optimale ventilatie staat garant voor een goede hygiëne, en verlengt bovendien de levensduur van de matras.

Een spiraalbodem biedt een comfortabele ondersteuning voor je lichaam en veert steeds terug naar de oorspronkelijke positie. Daardoor word je beter uitgerust en frisser wakker.

Auping heeft de bodem zo ontworpen dat hij in bijna alle bedden past. Zo is het formaat ideaal voor de Auping-bedmodellen Auronde en Match. Maar ook heel wat standaard bedden zijn combineerbaar met een Auping spiraalbodem.

In het Auping-gamma is er de keuze tussen een vlakke, een handverstelbare of een elektrisch  verstelbare bedbodem. Binnen die laatste categorie zijn er modellen met 1,2 en 3 motoren.

De verstelbare modellen zijn ideaal om te lezen, tv te kijken of op een laptop te werken, doordat het ruggedeelte versteld kan worden. Afhankelijk van het model kan je ook de voet- en hoofdsteunen elektronisch bedienen.