• Auping

Auping Bedden

Auping werkt samen met bekende designers. Op deze manier heeft Auping een collectie samengesteld die zowel klassiek, modern als eigentijds is.

Auping bedden zijn gekend voor hun perfecte ondersteuning, ventilatie en verstelbaarheid.

Het Auping beddenaanbod biedt vele mogelijkheden tot personalisatie. Zo kan je kiezen tussen verschillende kleuren per model, kan je je bedmodel kiezen, je materiaalkeuze bepalen, alsook het type hoofdbord en kiezen voor het toevoegen van bijpassende accessoires.

Ook kan je bij bepaalde Auping bedmodellen kiezen voor een éénpersoons- of tweepersoonsuitvoering.

De mogelijkheden die Auping biedt, zijn vrijwel onbeperkt. 

 • auping-bed-auronde

  Auping Auronde

  De Auronde is een echte designklassieker, die al meer dan 35 jaar bestaat. Het bed gaat met z'n tijd mee en wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste smaken en eisen. Zo is onlangs het hoofdeinde verhoogd, zodat uw kussen nog beter op zijn plaats blijft liggen. Het auronde model is verkrijgbaar in 3 hoogtes (1000,1500 en 2000) in zowel beits- , vollak- en hoogglanskleuren. U kan uw auronde ook deelbaar maken wat opmaken en schoonmaken vergemakkelijkt.

 • Auping-bed-match

  Auping Match

  Auping Match betekent kiezen voor het bed dat bij u past. De collectie omvat drie uitgesproken stijlen, in de vorm van de bedmodellen Copenhagen, London en New York. De modellen onderscheiden zich niet alleen van elkaar door het design, maar ook door het materiaalgebruik.De Auping Match is het bed dat u helemaal naar wens kunt samenstellen. Dankzij de modulaire opbouw van het programma zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt.

 • Royal Auping

  Auping Royal

  De Royal is het paradepaardje van Auping. Duurzaam, functioneel, stijlvol en gemaakt met oog voor detail. De Royal is op alle mogelijke manieren uit te breiden en aan te passen. Zo kunt u zelf het bed samenstellen dat het beste bij u past.