Auping store regio Geel

Zoek je een bed, een matras of een boxspring in regio Geel?

En is je oog op Auping gevallen? Kom dan zeker eens langs in onze Auping Store in Wommelgem. Je merkt meteen dat het meer is dan een beddenwinkel. Je vindt er het hele Auping-assortiment én je krijgt er professioneel slaapadvies van onze experten.

EEN GOEDE NACHTRUST BEGINT BIJ HET JUISTE BED

En dat bed is even uniek als jijzelf. Wat de beste keuze is voor jou, hangt af van je persoonlijke smaak en van je lichaam. Hoe wil je dat je bed eruitziet? Wil je een eenvoudig bed of een elektrisch verstelbare versie? Wat is je lichaamsbouw? En in welke houding slaap je? Heb je bepaalde klachten? We zetten alles op een rijtje en helpen je het bed kiezen dat het best bij jouw wensen past.

KIES UIT HET KWALITATIEVE ASSORTIMENT VAN AUPING

Auping maakt innovatieve matrassen, automatisch verstelbare bedden, comfortabele boxsprings en slimme spiraalbodems. Allemaal met het oog op jouw slaapcomfort. Het kwalitatieve assortiment is ontwikkeld om jou de ultieme slaapervaring te bezorgen. In onze Auping Stores in regio Geel kan je het hele assortiment zelf ervaren voor je het Auping-bed van jouw keuze in huis haalt.

TOPKWALITEIT UIT NEDERLAND

Het Nederlandse Auping sleutelt al meer dan 130 jaar met passie en liefde aan een perfecte nachtrust. Met een Auping-bed of -matras ben je zeker van de allerbeste kwaliteit. Dat is te danken aan hun vakmanschap, aandacht voor detail en voortdurende vernieuwing. Je maakt met Auping ook een duurzame keuze. De beddenfabrikant werkt aan een duurzame wereld. Een wereld zonder verspilling, waarin zoveel mogelijk wordt hergebruikt. En dat is ook precies wat ze doen.

Welkom in onze Auping Stores in regio Geel

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven